Tara

Tara wilde graag foto’s in haar nette jurk, die haar overigens echt fantastisch staat. Ik wist ergens een vervallen schuur, en als je mij een beetje kent dan weet je dat ik erg van oude schuren en gebouwtjes houd. Ik vind dat nieuwe en oude een geweldige match. Ik ben echt stapel op oude schuren en gebouwen, ook als ik mijn camera niet bij mij heb. Hoewel ik dan natuurlijk wel baal 😉. Tara had er ook helemaal zin in en was nieuwsgierig waar we uit zouden komen.

Met Tara daar dus naartoe gereden en het was nog mooier dan we hoopten! Heerlijk al die kapotte ramen, de wildgroei aan Hedera en ander groen. We hebben ons daar uitstekend vermaakt. Wat een leuke meid, wat kan je met haar lachen. Mooi hoe ze haar verhalen deelde, dit gaf ontspanning en dat is te zien op de foto’s. Tara werkt met jongeren, ik geloof gelijk dat ze heel geliefd is, wat een mooi mens!

Leuk ook dat ze verschillende kleding bij zich had, je ziet hier goed wat dit met een shoot doet. Ik raad het iedereen dan ook zeer aan. Kan het, dan ook zeker doen!