Shoots

Een shoot is een fantastische ervaring, met een herinnering die blijft.

Met veel plezier doe ik shoots met kinderen, jongeren, gezinnen en natuurlijk ouderen. Tijdens de shoot gaan we samen op zoek naar hoe jij op de foto wilt. Geniet van de vrijheid en de mogelijkheden die er zijn! Ik heb ontdekt dat een wandelshoot een heerlijke manier van fotograferen is. Tijdens het wandelen door de natuur of de stad maak ik op een ontspannen manier foto’s van jou/jullie. Maar het kan ook in de studio die ik in Capelle aan den IJssel heb. Een heerlijke ruimte met mooi daglicht, ook een prima plek dus! Het kan ook juist leuk zijn om foto’s bij jou thuis te maken, in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Het is mogelijk om bij mij een kleine shoot te boeken. Ik kreeg steeds vaker de vraag of er 1 of 2 foto’s gemaakt kunnen worden. Om een bijvoorbeeld te geven: een familiefoto of een foto van alleen de kleinkinderen, een cadeautje voor opa en oma. Natuurlijk kan dit ook!

Ik ben ook in voor het maken van meer creatieve foto’s. Dit kan je bijvoorbeeld goed zien bij de shoots met Ingona. Neem een kijkje bij meerdere shoots, dan krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die er zijn. Ik kijk uit naar een samenwerking met jou!