Frank en Laura

Laura en Frank zouden gaan trouwen en gingen uiteraard op zoek naar een fotograaf. Nu ken ik Laura al lang, zij is de dochter van de kaasboer waar ik al jaren kaas koop. Laura werkt bij haar vader en we hebben altijd leuke gesprekken en lachen samen veel. Het was dan ook echt een eer toen ik de bruiloft mocht fotograferen. Deze mensen hebben een speciaal plekje bij mij en dus ook heel bijzonder dat ik de hele dag aanwezig was bij dit grote feest! Een familie met veel humor, maar ook van de serieuze gesprekken. Dit moest ook terug te zien zijn in de foto’s. Dat lukte prima! Heerlijk die foto bijvoorbeeld waarin Frank met een peuk in zijn mond loopt en de jurk van Laura draagt. Ze liepen bijna een bouwkeet in. Maar mooi ook die momenten van ontroering en liefde. Een bruiloft met een gouden randje!