Bruiloften

Of jullie nu gaan trouwen, al 25 jaar getrouwd zijn of 10 jaar samenwonen. Het is altijd fijn om feest te vieren met mensen waar je van houdt! En van die waardevolle momenten in je leven wil je graag een heel aantal foto’s. Zo kan je jaren lang genieten van die speciale momenten in jullie leven.

Uiteraard ligt mijn focus vooral op het verhaal dat jullie die dag vertellen, ik leg de belangrijkste momenten vast. Dit zijn intieme momenten met jullie samen, maar ook met je oma, je broer, je beste vriendin.. Ik ben er graag bij vanaf de voorbereiding tot aan het feest. Zo blijven al jullie herinneringen, jullie verhaal, mooi bewaard en kan je er over 25 jaar nog met een glimlach op terug kijken!

Ik ben een fotograaf die ook graag de hilarische momenten vastlegt. Dit is ook onderdeel van het verhaal dat die dat gemaakt en verteld wordt. Zo vind ik een foto waarbij de bruid de kapper betaald goud waard. Wat was dat een bijzondere morgen en dat afrekenen vertelt daar iets over.

Natuurlijk heb ik goede apparatuur bij mij om jullie dag mooi vast te leggen. Ik werk met 2 camera’s. Stel dat er met eentje wat gebeurt dan heb ik er nog één bij mij (gelukkig nog nooit gebeurd). Maar dat is niet de enige reden! Ik werk met lenzen met een vast brandpunt, mijn 100mm van canon is een favoriet, daar maak je zulke mooie foto’s mee! Maar ik kan dus niet zoomen en daarom heb ik op mijn andere camera een lens met een ander brandpunt, die lens wisselt nogal eens op een dag.

The easy bit is picking up a camera and pointing and shooting. But then you have to decide what it is you’re trying to say and express. (Marin Parr)